Гру
11

Важливі події українського інтернету

Автор: Наталія

Важливі події українського інтернетуОсінь обіцяє бути гарячою порою для українських ІТ-шників. Компанія SoftServe, при підтримці ІТ Асоціації України, запрошує всіх розробників на міжнародну практичну конференцію для лідерів галузі ІТ – «IT Weekend Ukraine».

На конференції розглядатимуться теми створення, аналізу і впровадження програмного забезпечення. Також обговорюватиметься бізнес-аналіз, консалтинг, нові тренди, мобільні технології, навчання і т.д. Більше 30 зарубіжних і українських гуру ІТ обміняються своїм багатим досвідом.

Конференція орієнтована на керівників ІТ-проектів, технічних лідерів, розробників програмного забезпечення, інженерів з якості, бізнес-аналітиків, директорів середніх і великих ІТ-компаній.

На конференції поділяться своїми знаннями і досвідом такі відомі ІТ-експерти як Dr Bradley Fordham (Wireless Generation), Rex Black (RBCS), титан програмування – Alistair Cockburn, директор інституту Проектного Менеджменту – Vijay Prasad, консультант з корпоративного інтелекту – Alberto Ferrari, Lucas von Stockhausen, Andrea Provaglio, Russell A. Hertzberg, Juan Turruellas, Сергій Байдачний, Слава Панкратов, Олександр Орлов і інші.

Також такі компанії як Microsoft, Facebook, IBM, Samsung, hp, PMI, SoftServe, Wireless Generation, Stratoplan.ru розкриють дещо зі своїх козирів, що буде безцінним досвідом для вас.

Конференція IT Weekend Ukraine

Більше 500 професіоналів стануть учасниками міроприємства і у кожного з них буде можливість взяти участь у розіграші і отримати подарунок – відпочинок на двох.
Також під час конференції компанія Samsung запропонує учасникам власні нові розробки в мобільній сфері.

Конференція «IT Weekend Ukraine» відбудеться 15 вересня в місті-герої Києві в приміщенні «President Hotel» за адресою вул. Госпітальна, 12.

Програма конференції і реєстрація на сайті – ukraine.itweekend.com.ua

Родзинкою конференції стане перше національне нагородження «Ukrainian ІТ Awards», де будуть відмічені найталановитіші ІТ-шники України. Ця престижна нагорода стане демонстрацією не тільки унікальних задатків переможців, а й наявно покаже, наскільки ІТ компанії нашої країни готові інвестувати в професійний розвиток своїх співробітників.

Автор Наталія

Опубліковано:
11/12/2015
Схожі публікації: