Кві
04

WordPress і електронна комерція

Автор: Наталія

Практично кожен бізнес базується сьогодні на інтернет-маркетингу і веб-сайти стали одним з ключових факторів успішної діяльності  для більшості підприємств. Добре розвинутий, ефективний, а також  професійний веб-сайт формує успіх вашого бізнесу в інтернеті. Електронна комерція відіграє надзвичайно важливу роль в розширенні вашого бізнесу і зробить ваш бізнес-сайт більш зручним для організації угод та торгівлі.

Найкращим і одночасно простим рішенням для перетворення вашого сайту на сайт електронної комерції є використання платформи WordPress. За допомогою простих, але популярних WordPress плагінів можна просто і швидко конвертувати офіційний сайт вашого бізнесу в інтернет-магазин. Але перш ніж перейти на платформу WordPress слід розібратися з нею більш детальніше і зважити всі переваги її використання порівняно з іншими платформами.

Завдяки чому платформа WordPress така популярна?

Декілька причин забезпечили платформі WordPress суттєву перевагу посеред інших платформ.  WordPress одна з найбільш відомих платформ, інсталювали яку більше 140 мільйонів раз і той факт, що шоста частина мільйона найкращих сайтів, впорядкових за трафіком, реалізовано на платформі WordPress багато про що говорить. Сьогодні  систему управління контентом WordPress також використовують половина з мільйону найкращих сайтів, оцінених за трафіком.

WordPress  є доступним для кожного, хто має таку потребу, і абсолютно безплатною, оскільки дана система управління контентом є системою з відкритим кодом, яка розроблена та оновлюється волонтерами. І як будь-яка нормальна програмна система – проста у використанні.

Доповнення інтерфейсу і функціональних можливостей легко налаштовується простим поєднанням найновіших тем і прогресивних плагінів. Більше як 20000 плагінів доступні розробнику для  покращення продуктивності сайту на WordPress.  WordPress постійно автоматично оновлюється, що дозволяє вам не турбуватися про безпеку роботи вашого сайту та можливості покращення його функціональності.

Чому вам слід використовувати WordPress для електронної комерції?

Ефективний підхід до довільного бізнесу в Інтернеті – це WordPress. Дана платформа може стати основою вашої електронної комерції, оскільки кожен легко може користуватися відповідними плагінами та темами всього після декількох кліків. WordPress-плагіни для електронної комерції працюють з довільними WordPress-темами.

WordPress-теми і плагіни дозволяють клієнту електронного магазину зручно досліджувати веб-сайт і продукцію, а також купувати продукцію вже або з через певний період часу. З хорошими і відповідними плагінами ви можна реалізувати високопродуктивний гнучкий сайт з простою системою розрахунку. За допомогою привабливої теми ви можете збільшити основний трафік та залучити більше клієнтів на ваш сайт.

Як тільки ви задієте нову тему або пагін для вашого веб-сайту, шаблон може бути модифікований без значних зусиль.  Можете також підвищити зручність вашого сайту через підтримку різних способів оплати за продукцію.  Більш того,теми та плагіни, які надаються розробниками для платформи WordPress є дружніми для пошукової системи, таким чином при правильній оптимізації ви легко забезпечите індексацію сайту, що зробить його більш досяжним для клієнтів.

З WordPress ви також можете для вашого бізнес-сайту

  • забезпечити підтримку різних валют для розрахунку,
  • відображати вміст сторінок сайту на декількох основних мовах
  • забезпечити декілька способів доставки
  • організувати інтеграцію сайту з Google.

Для організації структури товарного асортименту інтернет-магазину WordPress надає можливість  додавати багатократні розділи і визначені категорії . Ви матимете найзручніші інструменти для маркетингу та просування, таким чином за допомогою веб-сайту також буде можливість просувати  продукт чи послуги через соціальні мережі.  Ви можете просто отримати повноцінну підтримку використовуючи WordPress. Також можете активізувати трек бек посилання.

Як використовувати  WordPress для сайту електронної комерції?

За допомогою простої інструкції для користувача кожен зможе зробити сайт електронної комерції на WordPress.

1. Інсталяція WordPress.

Якщо ви маєте власний хостинг, хоча можете  скористатися і сервісом веб-хостингу, залогінившись до вашого аккаунгу на панелі керування побачите категорію програмного забезпечення. Під даним заголовком ви можете переглянути посилання на WordPress. Для встановлення всіх WordPress файлів вам достатньо просто клікнути на даному лінку. Знамените «встановлення за 5 хв.»  зводиться до того, що після скачування пакет слід розархівувати і помістити в потрібну директорію на сервер.  А дальше все за вказівками. Якщо виникнуть певні запитання відповіді на них вам пропонують на офіційному сайті

Після встановлення вам слід залогінитися  на панелі адміністратора вашого сайту, використовуючи пароль, згенерований WordPress-ом. На початку встановлюється WordPress-тема за замовчуванням.

2. Вибір шабону теми

Безкоштовних тем для сайту на WordPress є достатньо в мережі і знайти їх а також premium-теми можете за допомогою звичайного пошуку в Google.  Після завантаження zip-файлів, їх слід розархівувати і використовувати. Ви можете завантажити всі теми у папку тем вашого сайту, і через адміністративну панель після залогінення активувати ту, яка вам найбільше підходить. Для додавання нової теми вашого сайту оберіть тему і натисніть на кнопці «add new» (додати нову).

3. Інсталяція модуля електронної комерції

За допомогою простого пошуку в Google за запитом “WordPress e-Commerce plugins” ви можете завантажити декілька модулів електронної комерції для WordPress. Для подальшого доступу до цих плагінів завантажуйте їх в папку з плагінами сайту. При активації плагінів електронної комерції ви можете отримати доступ до налаштування форм оплати, категоризації продукції та організацій транзакцій на вашому сайті.

4. Додавання продукції

Загальні налаштування відповідного плагіну  дозволяють  ефективно додавати продукцію на ваш сайт. Проте додавати довільну кількість продукції та управляти нею можна і за допомогою панелі управління, незалежно від плагіну, який ви завантажили.

5. Пошукова оптимізація на WordPress сайті

З відповідним програмним забезпеченням для SEO ви можете оптимізувати і Мета теги для контенту WordPress, а також змінити ULR і постійні посилання на сайт для забезпечення їх сумісності з пошуковою системою.

6. Просування і маркетинг сайту електронної комерції

З метою покращення результативності продаж та збільшення кількості транзакцій з сайту ви повинні збільшити трафік вашого сайту. Прості ефективні способи такі як відео-маркетинг, маркетинг у соціальних медіа, ведення блогу, маркетингові статті, PPC маркетинг , новини і т.д  допоможуть покращити генерацію трафіку.

7. Моніторинг та управління сайтом

За статистикою сайту ви можете відслідковувати трафік вашого сайту, а також коефіцієнт конверсії. Це допоможе вам спланувати роботи і сформувати план розвитку вашого сайту.  Також ви можете моніторити власний сайт за записами ваших клієнтів у різних джерелах за найбільш ефективними ключовими словами.

Використання WordPress полегшує реалізацію та адміністрування сайту. WordPress сьогодні є основною системою управління контентом і має суттєву підтримку розробників і хостингових сервісів.

Автор Наталія

Опубліковано:
04/04/2017
Схожі публікації: