Лис
14

Маленькі хитрощі, які забезпечать успіх вашому інтернет-магазину

Автор: Наталія

Маленькі хитрощі, які забезпечать успіх вашому інтернет-магазинуДвох однакових думок практично не буває, адже кожна ділова людина прагне створити найкращий інтернет-магазин, який був би конкурентоспроможний на сучасному он-лайн ринку. Хоча і поява магазину має досить вагоме значення, але важливішим фактором і за процес проектування є користувацький досвід. Це означає, що навіть сайт, який зовнішньо виглядає найкраще за всі інші не зможе належним чином функціонувати і приносити прибутки, якщо він не виправдовує очікування відвідувачів, тобто є незручним. На відповідальності веб-дизайнера лежить забезпечення легкої доступності, хороша функціональність і зручність інтернет-магазину. Крім того, ідеальним має бути поєднання краси і привабливої  презентації продукції і послуг.

Всі ми знаємо, що дизайнерство – це щось таке, що творить чудеса в напрямку залучення пильної уваги відвідувачів до вашого інтернет-магазину.

Але крім сильного дизайну пропонуємо вам ознайомитися з декількома хитрощами, які забезпечать послідовний успіх вашому магазину.

  • Зручна навігація: відвідувачі не витрачатимуть багато часу на роботу з вашим магазином, якщо він та його система навігації не зовсім зручна. Тож подбайте про цей фактор на своєму он-лайн ресурсі.
  • Система розширеного пошуку: – це другий важливий елемент, який повинен бути інтегрований у сайт магазину, щоб підвищити його функціональність і довіру клієнтів до вашого ресурсу.
  • Зовнішній вигляд продукції: на сайті магазину повинні бути тільки чіткі зображення продукції, яка пропонується відвідувачам, детальний її опис, ціна, інформації про знижки та спеціальні пропозиції. Належне відображення пропонованої продукції підвищить довіру ваших клієнтів до магазину.
  • Менше кліків: коли клієнт, зайшовши на сайт вашого магазину, для здійснення будь-якої дії повинен зробити більше як 3-4 кліки, то він швидко втрачає інтерес і залишає ваш ресурс негайно. Ви повинні максимально зменшити кількість кліків для виконання будь-якої дії на сайті.
  • Система підтримки клієнтів: для досягнення максимальної задоволеності клієнтів від процесу купівлі у вашому інтернет-магазині повинна бути вбудована власна система підтримки клієнтів. Для миттєвого реагування на запити покупців слід забезпечити її високу швидкодію.

Давайте подивимося, як все вище описане реалізоване на кращих сайтах електронної комерції, які є зразком дизайну, зовнішнього вигляду, функціональності і відповідають всім користувацьким вимогам.

Volkswagen

Найвидимішу частину сторінки Volkswagen відводить для відображення лінії автомобілів, які найкраще продаються. Роль разючого дизайну сайту продажу автомобілів Volkswagen для демонстрації різних моделей пропонованих автомобілів неоціненна. Демонстрування реалізовано на вищому рівні і включає як різні технології (зображення, відео з переходами на сторінки з детальною інформацією), так і кольори та ін. Такі моменти, як проста навігація, різноманітні варіанти оплати і зручність покупки перетворили цей сайт-магазин у бренд автомобільної промисловості.
Офіційний сайт Volkswagen

Shopbychoice

Shopbychoice вважається одним з найбільш визначних торгових порталів в Індії тільки через його привабливий дизайн. Цей сайт інтернет-торгівлі відомий своєю функціональною простотою і зручною навігацією. Майже всі торгові категорії представлено на сайті, до того ж кожен товар додано з чіткою категоризацією з визначенням моделі, ціни, імені бренду і речами, які можуть знадобитися в додаток. Передбачені і знижки на певні товари, які відображені на головній сторінці за відповідними категоріями.
Популярний індійський інтернет-магазин

Doodern

Doodern є ідеальним прикладом того, яким повинен бути інтернет-магазин: проектування, загальний дизайн, функціональність – все для клієнта. Його формат приваблює покупців, тому що кожен продукт достатньо описаний  і інтегровано можливість тісної співпраці продавця і покупця. Кращі вироби ручної роботи, декоративні ремесла, наймодніший одяг і ексклюзивні аксесуари доступні на цьому ресурсі. Система захисту покупців, підтримка різних мов і валют та різні способи доставки пропонуються для підвищення популярності он-лайн покупок.
Інтернет-магазин виробів ручної роботи

Teapot

Teapot вимостив собі шлях до списку кращих з найбільш привабливим дизайном сайтів електронної комерції. У всьому, від панелі навігації до зручного конструювання ресурс надихає ідеями для власного сайту.
Інтернет-магазин чаю

Вищезгаданий дизайн сайту є ідеальним з точки зору основних принципів кращого дизайну магазину електронної комерції з чудовим користувацьким досвідом. Всі ці проекти відповідно пояснюють те, як захопити  пильну увагу відвідувачів, легко направляючи їх на сторінку продукту.

Це були деякі надихаючі сайти електронної комерції, які допомагають як покупцям так і продавцям імпровізувати свій досвід на он-лайн ринку з їх незрівнянними можливостями. Досконалості можна досягнути, вдало комбінуючи дизайнерське проектування та функціональність.

Автор Наталія

Опубліковано:
14/11/2016
Схожі публікації:
  • немає схожих публікацій