Бер
17

Як залучити трафік на сайт з Facebook

Автор: Наталія

Як залучити трафік на сайт з FacebookЗа останніми підрахунками користувачів соціальної мережі Facebook на сьогодні вже близько 955 мільйонів. І якщо ви маєте сторінку вашого бізнесу у Facebook, то скоріш за все деякі з тих 955 мільйонів її бачили, а дехто навіть like-нув. А скільки з тих користувачів перейшли на ваш сайт?

Більшість власників малого бізнесу знають, що Facebook-сторінка є цінним інструментом для розкручування власного бренду і залучення клієнтів. Тим не менше, більшість з адміністраторів не використовують сторінку у Facebook для залучення трафіку на основний діловий центр бізнесу – сайт. Тому, пропонуємо вам декілька підказок, які дозволять по максимуму використовувати сторінку у Facebook в вашій маркетинговій діяльності.

1. Грамотно оформити Facebook бізнес-сторінку і забезпечити переходи на сайт  допоможуть додаткові сторінки, своєрідні вітрини вашого сайту (бренду), на яких можна розміщати актуальну інформацію, публікувати новини, створювати окремі пункти меню (вкладки) і взаємодіяти з аудиторією через коментарі і лайки.

Сторінка у facebook

Перевагою сторінок є те, що вони відображаються навіть незареєстрованим користувачам, індексуються пошуковими системами і дозволяють перехід на ваш сайт з кожної публікації.

2. Переконайтеся, що ваша веб-адреса включена в розділі «Про вас (about)». Експерти зі Social Media також пропонують URL вашого сайту подавати першим в описі вашої компанії, оскільки тільки обмежена (і постійно змінна) кількість символів в цьому полі відображається під вашою фотографією з обкладинки.

Про WebSvit у Facebook

3. Максимально використовуйте фотографію на обкладинці. Це експансивне зображення, додане коли Facebook прийняв формат Timeline, є прекрасним засобом зміцнення популярності вашого бренду. Тоді, коли Facebook протестує проти розміщення адреси вашого сайту в цьому просторі, обкладинка чудово підходить для розміщення емблеми, слогану (якщо є такий) і зображень, які демонструють те, чим ви є чи займаєтеся. Якщо дизайн це не ваша стихія, спробуйте Pagemodo – он-лайн дизайнер обкладинок, який дозволяє створити ефектне зображення за допомогою декількох кліків. І все це безкоштовно.

4. Проявіть креатив у контенті. Один з найефективніших способів заманити користувачів з Facebook-сторінки на ваш бізнес-сайт є вдалий спільний контент. Будь-то повідомлення з вашого блогу чи посилання на опис конкретних продуктів чи послуг, які ви пропонуєте.

Крім того, що вашим пошановувачам буде запропоновано відвідати сайт, вони також матимуть можливість поділитися цією інформацією з їх мережевою спільнотою.

5. І для різноманіття вмісту вашої фан-сторінки, розглянемо спеціальні можливості розробки, які доступні тільки на Facebook. Пропонуємо вам інструмент, результат якого стимулює ваших шанувальників відвідувати ваш сайт і одночасно формує відчуття того, що вони є частиною ексклюзивної спільноти, одночасно гарантуючи і їх майбутню співпрацю з вами в подальшому. Додаток Pagemodo’s Fan Coupon  є одним з найкращих інструментів для цього.

І остання порада: не нехтуйте чудовим інструментом Insights (доступним  адміністраторам сторінки), який дозволяє відслідковувати кількість активних користувачів, оцінювати ефективності фан-сторінки через дослідження популярності конкретних повідомлень з маркетингової точки зору.

А як ви використовуєте свою Facebook фан-сторінку для залучення трафіку на сайт? Які ваші результати?

Автор Наталія

Опубліковано:
17/03/2016
Схожі публікації: