Гру
01

Магазин Magento-розширень від Plumrocket починає свою роботу

Автор: Наталія

Магазин Magento-розширень від Plumrocket починає свою роботуПрацювали ми працювали і недарма – з радістю хочемо поділитися з вами результатом – магазин Magento-розширень від Plumrocket нарешті відкрито.

Просимо завітати у магазин Magento-розширень від Plumrocket, що допоможе вам ознайомитися з нашими пропозиціями, визначитися з призначенням та можливостями кожного з модулів, побачити процес встановлення модуля, інструкцію з налаштування і детальну документацію і, при потребі, налагодити співпрацю з співробітниками компанії Plumrocket.

Кожен відвідувач нашого магазину має можливість створити свій акаунт з якого і використовувати всі послуги, які ми вам пропонуємо. Маючи власний акаунт ви можете швидше організувати свою роботу з магазином, задавати декілька адрес доставки, відслідковувати стан замовлення і багато іншого. Зареєстровані користувачі також можуть скористатися широким спектром дисконтних пропозицій.

Для зручності наших клієнтів магазин Magento-розширень від Plumrocket приймає всі основні кредитні картки і PayPal.

І звичайно, для налагодження зручної співпраці з нашими клієнтами ми завжди залишаємося на зв’язку. Нас можна знайти на Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn або GooglePlus. Для обговорень ваших запитань щодо рішень Plumrocket, на сайті магазину працює чат та форум. Якщо ж ви віддаєте перевагу  безпосередній співпраці з спіробітниками компанії, сміливо використовуйте нашу тікет-систему і вам миттєво допоможуть на найвищому рівні.

Отож, завітавши до нашого магазину Magento-розширень від Plumrocket кожен зможе обрати для себе потрібний модуль, який розширить можливості ваших магазинів приватних продажів, підвищивши їх функціональність і зручність.

Автор Наталія

Опубліковано:
01/12/2016
Схожі публікації: