Лис
28

Відкриття невеликого інтернет-магазину: розробка сайту інтернет-магазину

Автор: Наталія

Розробка сайту інтернет-магазинуЩе не передумали відкривати інтернет-магазин? Якщо ні, то уважно підсумуйте результати попередніх робіт з вибору товару, постачальників, визначення методів продажу і думаємо як реалізувати основну частину – сайт інтернет-магазину.

Для початку оберіть назву для інтернет-магазину. Назва повинна відповідати тематиці, запам’ятовуватися і не бути надто довгою. Потім визначаємося з доменом і, бажано, щоб доменне ім’я  відповідало назві вашого магазину, що дозволить легко переходити користувачам на ваш сайт для здійснення покупок.

І реазізовуємо власне сайт інтернет-магазину. Для цього існує немало інструментів, основними з яких є:

  • Системи управління контентом (Content Management System) – готове рішення, яке слід встановити на хостинг, налаштувати під себе, заповнити контентом і використовувати. Є платні (Bitrix, NetCat, UMI, HostCSM) і безкоштовні (Joomla, Drupal, Typo3, ModX, WordPress).
  • CMS як SAAS – не потребує встановлення на хостинг і надається за принципом «програмне забезпечення як послуга». Вам достатньо зареєструватися на сервісі, обрати тариф (переважно помісячна оплата), додати товар і чекати на перші замовлення. Найбільш популярними є InSales, Shopify, Magento.
  • Віджет інтернет-магазин ECWID підійде в тому випадку, коли у вас є вже власний сайт, на якому ви хочете готовий інтернет-магазин. Для встановлення слід розмістити фрагмент коду на сторінці свого сайту, використовуючи інтерфейс адміністратора CMS і коштуватиме це від 17 у.о.

Платформа Magento для інтернет-магазину
Для спрощення створення і роботи інтернет-магазину можна також використовувати кур’єрські сервіси (з метою економії часу та коштів на доставку слід організувати співпрацю з кур’єрськими службами, які за помірну ціна зроблять все на найвищому рівні, наприклад, Укрпошта, Новапошта) та інструменти для автоматизації бухгалтерії.

Отож, відкриття навіть невеликого інтернет-магазину достатньо клопітлива робота і не варто цього робити, добре наперед не вивчивши ринку. Але не слід забувати слова Біла Гейтса «В майбутньому на ринку залишаться два види компаній: ті, що в інтернеті і та, що вийшли з бізнесу».

Якщо ж вам бракує часу на вивчення принципів роботи цих інструментів чи ви хочете нетиповий магазин, пишіть, і ми з радістю вам у цьому допоможемо.

Автор Наталія

Опубліковано:
28/11/2015
Схожі публікації: