Лис
07

4 недорогих способи підзарядки вашого сайту

Автор: Наталія

4 недорогих способи підзарядки вашого сайтуРозробка хороших динамічних і креативних бізнес-сайтів не повинна розорити вашу компанію.

Розважливі зусилля, інвестиції і капелька веб-ноу-хау допоможе в розробці сайту чи суттєво покращить існуюче представництво вашої компанії в Інтернеті, і все це менше як за 400 у.о. одноразових витрат.

Для оновлення сайту слід використовувати відповідні інструменти. Ось чотири недорогих способи покращити не тільки функціональність вашого сайту, а і залучити нових клієнтів.

Професійний вигляд

Один з найлегших способів розробити ефективний веб-сайт з найнижчими експлуатаційними видатками полягає в об’єднанні стандартних систем управління контентом з попередньо розробленим шаблоном веб-сайту. Таким чином ви отримаєте унікальний дизайн сайту, який відрізняється від результату основних веб-інструментів таких як формат Blogger від Google чи Typepad, які також можуть підтримувати комплексний живий контент.

Усі популярні хостинг-компанії підтримують безкоштовні системи управління контентом WordPress, Joomla! і Drupal. Всі вони можуть керувати динамічним контентом без складного і недешевого кодування з вашої сторони.

Системи управління контентом

Базові програмні пакети для Joomla!, WordPress і Drupal є безкоштовними. Преміум функції і розширення, такі як інструменти для електронних продаж можна купити, але ціни змінюються. Завантаження і встановлення основних і додаткових версій цього забезпечення вимагає навиків роботи з програним забезпеченням від веб. Проте WordPress пропонує готову версію на хостингу, яка не вимагає встановлення жодного програмного забезпечення.

Також вам будуть необхідні шаблони, які мають професійний вигляд і сумісні з обраною системою управління контентом. Одним з найбільших джерелом шаблонів (як платних так і безкоштовних) є Нью-Йоркський Template Monster, який залежно від типу бізнесу і призначення сайту запропонує ряд шаблонів.

Аналіз сайту

Не мати точної картини того, як відвідувачі використовують ваш сайт є великою помилкою в он-лайн бізнесі. Інструменти для аналітики допоможуть вам з’ясувати кількість людей, які відвідують ваш сайт, скільки часу вони проводять на кожній з його сторінок і звідки вони перейшли на ваш сайт.

Одним із аналітичних інструментів є Visistat, який не тільки пропонує ряд послуг мережевої аналітики, а і відстежує он-лайн маркетингові кампанії і збирає дані про поведінку відвідувачів вашого сайту.

Але найпопулярнішим і, скоріш за все, найефективнішим є інструмент аналітики Google Analytics. Цей безкоштовний сервіс проводить глибоку статистику відвідувань, яка постійно оновлюється. Встановлення вимагає від вас лише копіювання і вставки рядка відстеження у код вашого веб-сайту, хоча в деяких системах управління контентом, в тому числі і WordPress це організовано ще простіше – через спеціальні плагіни.

Організуйте зворотній зв’язок

Підтримка кросбраузерності

Конструктивна критика є ключовою для довільного бізнес-сайту. Якщо технології повного тестування веб-сайту можуть бути і ефективними, не слід нехтувати їх немалою вартістю. Сьогодні в мережі Інтернет пропонується велика кількість засобів як для повномасштабного тестування спеціалістами в цій галузі, так і юзабіліті тестування. Деякі он-лайн сервіси пропонують тестування коду (OnlineWebCheck), валідацію (W3C markup validation service) чи перевірку на кросбраузерність (Browsershots), але повномасштабне тестування проводять або розробники (якщо така послуга ними пропонується) або ж спеціальні служби, наприклад, uTest. Вартість залежить від кількості параметрів тестування і від рівня кваліфікації тестувальника.

Об’єднання соціальних медіа

Соціальні медіа як спосіб залучення клієнтів

На веб-сайті повинен бути організований зв’язок з акаунтами бізнес-соціальних мереж. Ще важливішим є надання можливості користувачу поділитися інформацією, що є на вашому сайті з іншими на власних сторінках соціальних мереж. Більшість сайтів соціальних мереж, включаючи Facebook і Twitter детально роз’яснюють як вставити “Like”, “Share”, “Comment” або “Tweet”на вашу веб-сторінку. Залежно від того, як реалізований сайт, ці елементи можуть бути встановлені через звичайне копіювання, шляхом вставки декількох рядків коду в шаблон сайту чи встановлення відповідного плагіна.

Соціальні медіа взаємодіють з користувачами також через оновлення, які демонструються учасникам вашого кола в мережі. Тобто соціальні мережі розширюють способи подання інформацію про ваші послуги, одночасно фіксуючи інформацію про конкретних користувачів, які вами зацікавилися.

Впроваджуючи принципи хорошого дизайну, продуманого динамічного контенту, правильне розташування кнопок соціальних мереж і інформації відвідувачів можуть найшвидше і з найменшими витратами покращити результати вашої діяльності в Інтернеті.

До роботи.

Автор Наталія

Опубліковано:
07/11/2015
Схожі публікації: