Тра
26

Безкоштовні панелі соціальних медіа

Автор: Наталія

Безкоштовні панелі соціальних медіаЩоб в наші часи ваш бізнес був успішним, ви повинні постійно спостерігати за сайтами соціальних медіа для підтримки контактів з поточними клієнтами та завойовування нових. Далеко не просто постійно підтримувати та оновлювати всі ці сторінки в соціальних медіа (особливо коли їх десятки), тому і популярними стали панелі соціальних медіа.

Перш за все, слід уточнити, що таке панель соціальних медіа. Панель соціальних медіа  дозволяє вам поєднувати сайти соціальних медіа на одній веб-сторінці, з якої надає можливість їх підтримки. По суті, це дозволяє вам розмістити, наприклад, потоки Facebook, Twitter на одній сторінці, з якої ви легко можете ними керувати. Отож, коротко розглянемо найпопулярніші безкоштовні панелі соціальних медіа з надією, що якась з них вам підійде, і допомагатиме в роботі.

Hootsuite

Hootsuite є однією з найпопулярніших панелей соціальних медіа і пропонує користувачам безкоштовно зареєструвати власний акаунт або ж за 9,99$ в місяць користуватися розширеними можливостями сервісу. Безкоштовний акаунт дозволяє зареєстрованому користувачу підтримувати роботу з п’ятьма різними соціальними профілями, для початку, а після поповнення рахунку (на відповідну грошову суму) обмеження на кількість профілів знімається.

Hootsuite своїх користувачів захоплює простотою процесу додавання ваших профілів соціальних мереж і як тільки ви добавите власний профіль, зразу ж можете оновлювати свої сторінки. Незручний цей сервіс тільки для прихильників російських соціальних мереж (ВКонтакте, Однокласники), які не підтримуються у Hootsuite, а учасники Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, foursquare, WordPress і My Space можете сміло реєструватися. Ресурс також відображає десятки зображень, які можете прив’язувати до своїх потоків, в тому числі Instagram, Tumblr і Youtube.

Hootsuite також пропонує власні додатки для iPhone, iPad, Android і Blackberry, що забезпечує вам доступ до панелі «на ходу».

Панель соціальних медіа Hootsuite

Netvibes

Панель соціальних медіа Netvibes зазвичай подобається всім з першого разу. Даний ресурс дозволяє легко додавати свої соціальні профілі на сторінку, що дозволяє зберігати всі цікаві для вас ресурси в одному місці і має багато інших корисних можливостей. Не тільки свої профілі в соціальних мережах ви можете прив’язати до власного облікового запису на Netvibes, а і свій поштовий акаунт, RSS-канали і будь-які інші канали новин, оновлення яких ви відслідковуєте.

А простий процес реєстрації дозволить з легкістю та зручністю вам працювати з Netvibes. При реєстрації ви маєте можливість вибору безкоштовного акаунту чи преміум (за щомісячну оплату), останній дозволяє аналітично відслідковувати свої соціальні сторінки. Особливо тішить зручна форма реєстрації і простота  налаштування власної сторінки, на що витрачається лише декілька хвилин. Також надається можливість налаштування панелі під себе, створювати закладки, між якими розподілити сторінки, за оновленнями яких ви бажаєте стежити, що добавить вам зручності в роботі.

Ось так виглядає панель від Netvibes:
Панель соціальних медіа Netvibes

Tweetdeck

Ще однією безкоштовною панеллю соціальних медіа є Tweetdeck, яка працює дещо по іншому, ніж вище розглянуті. На даний час Tweetdeck на панель дозволяє приєднувати лише профілі зі Twitter та Facebook. Проте, користувачі можуть приєднати довільну кількість профілів з вказаних соціальних мереж на панель  Tweetdeck (особисті, бізнесові, для розваг і т.д.).

Ви також можете запланувати твіти і панель сама в зазначений час і день оприлюднить їх на вашій твітерівській стрічці. Хоча це здається непотрібним, але насправді так дуже зручно, якщо ви наперед запановуєте публікації повідомлень для ваших користувачів. TweetDeck також пропонує вам вибір завантажити додаток на ваш персональний комп’ютер, iPhone,  iPad чи телефон на платформі Android для ще більш зручного користування. Точно так, як і інші дві панелі TweetDeck простий у встановленні, вивченні і налаштуванні.

І після відповідних налаштувань виглядатиме так:

Панель соціальних медіа TweetDeck

Отож, знайомтеся, тестуйте і розпочинайте ефективну роботу з панеллю, яка вам до вподоби. Зручність, мобільність, об’єднання декількох сторінок і мереж в одному місці не тільки економить ваш час та зусилля, але і надає можливість чітко зорієнтуватися у новинах Інтернет-простору.

Якщо ви користуєтесь панеллю, про яку ми не згадали – поділіться власним досвідом.

Автор Наталія

Опубліковано:
26/05/2016
Схожі публікації: