Кві
28

Покращений Private Sales Script v2.0 для Інтернет-магазину приватних продажів

Автор: Наталія

Покращений Private Sales Script v2.0 для Інтернет-магазину приватних продажівНовий рівень в e-commerce – приватні продажі стали ще простішими в реалізації, а значить і доступнішими для кожного завдяки скрипту  Private Sales Script v2.0.

Ретельно проаналізувавши потреби та побажання власників магазинів приватних продаж наша команда пропонує вам рішення для реалізації приватних продаж доповнене новими зручними можливостями та розширеннями.

Відтепер Private Sales Script v2.0 дозволяє

  • керувати реєстрацією клієнтів (відкривати /припиняти реєстрацію);
  • змінювати тексти привітання чи підтвердження дій/покупок, що дозволить вам здивувати ваших покупців оригінальним зверненням та виділитися з поміж мас;
  • змінювати макет та оформлення головної сторінки за допомогою конструктора;
  • створювати магазини з одним лише продуктом, оминувши, при потребі, сторінку списку продукції;
  • керувати термінами продажу товарів (попередньо визначати дати початку та закінчення продаж для кожного з бутіків);
  • заздалегідь переглядати вигляд сайту на зазначену дату.

Даний скрипт також дозволяє організувати роботу з різними цільовими аудиторіями, оскільки розширення Private Sales дозволяє вам створювати окремі розділи продаж для чоловіків, жінок чи дітей, залежно від асортименту продукції, яку ви пропонуєте.

Ще однією зручною новинкою скрипту є можливість налаштування основної сторінки (заставки) сайту магазину. Тепер ваші заставки можуть виконувати роль майбутньої сторінки (soon page), що є дуже зручним для тих, хто тільки починає створювати сайт для приватних продаж і планує сформувати базу своїх клієнтів до початку першого розпродажу. За бажанням ви можете повністю відключити сторінку-заставку і перенаправити ваших клієнтів на домашню сторінку. Також скрипт дозволяє динамічно змінювати зображення сторінки-заставки з набору завантажених фотографій.

Ще одна з нововведень скрипту дозволяє контролювати доступ до сторінки, забезпечуючи можливість відображення/приховування деяких зі сторінок для учасників або ж незареєстрованих відвідувачів.

Крім того, Private Sales Script v2.0 підтримує декілька тем Magento Private Sales. Чим це зручно для вас? Раніше встановлення нової теми, яка б відрізнялася від стандартної було доволі складним процесом, оскільки вимагало настроювання додаткових параметрів. Але сьогодні, завдяки розширеному функціоналу ви можете швидко переключатися з однієї теми на іншу.

Функціональні розширення Private Sales Script v2.0 включають також:

  • автоматичне/ручне підтвердження акаунтів;
  • перегляд продукції та статистики продаж адміністратором;
  • попередній контроль майбутніх продаж адміністратором і т.д.

Для випробовування роботи скрипту та його вищезазначених функціональних можливостей відвідайте демо-версію Магазину приватних продажів.

Якщо ви бажаєте детальніше дізнатися про роботу скрипту пишіть нам.

Автор Наталія

Опубліковано:
28/04/2016
Схожі публікації: