Лип
14

Що робить приватні продажі такими привабливими

Автор: Наталія

Всього чотири роки тому французька компанія Vente Privee першою запропонувала сайт он-лайнових приватних продаж, на якому учасникам пропонується  придбати дизайнерський товар за дуже привабливою ціною.

Ця невелика революція могла б залишитися непомітною для багатьох, але її результат – поповнення індустрії електронної комерції на 3 мільярди доларів і 500 нових гравців зі всього світу без уваги не залишився.

Це феноменальний ріст не є результатом абсолютної випадковості, а має цілком раціональне пояснення (якщо проаналізувати факти). Навіть якщо сьогоднішні приватні продажі пропонують широкий діапазон продукції: від електроніки до нерухомості, справді успішним і результативними сайтами приватних продаж є ті, які призначалися для одного визначеного споживача, який відповідає за домашні видатки, тобто для жінки.

Призначені для жінки приватні продажі також диктують, яка продукція буде найбільш чутливою для досягнення успіху в флеш-продажах. Саме і тому ті магазини приватних продажів, які пропонують флеш-продажі моди, одягу і домашнього декору і є найпопулярніші і, як наслідок, найуспішніші.

Успішність приватних продажів визначають наступні поняття:

Щоденні звички

У світі приватних продаж 75% продаж припадають на покупців, які повторно здійснюють покупки. Нові флеш-пропозиції (виставлення  одиничних зразків товару на продаж), які доступні для перегляду лише декілька хвилин, стають доступними кожного дня і клієнти з радістю включають цей момент у власний денний розпорядок, що мало чим відрізняється від ранішнього перегляду інформаційних розсилок.

Кураторські рішення

Оскільки приватні продажі орієнтовані на ексклюзивні речі, і кожна з пропозицій часто є єдиною, покупці звикли очікувати тільки на найкраще. Не все доступне в приватних продажах є тільки найкращим з наявного. Одним з найважливіших завдань електронної комерції є пошук способів розбиття стереотипів (не можливо доторкнутися, роздивитися, приміряти) і зламати відчуття бар’єру для клієнтів електронних магазинів і пропозиція найкращого з наявної продукції може допомогти вирішити цю проблему.

Необхідність & Розвага

Флеш-пропозиції не вічні. Навпаки, вони як спалах, миттєві. Клієнти не мають змоги вивчати продукт протягом тривалого часу, вирішуючи, купувати чи не купувати. При флеш-продажах кількість обмежена, а часу то залишається все менше і менше. Клієнт повинен діяти швидко, або хтось інший це зробить. Це робить флеш-продажі цікавими, захоплюючими і досить корисними для споживачів, тому що вони не тільки придбали певну річ для себе, а і стали переможцями в змаганні з тисячами інших покупців.

Соціальна комерція

Жінки генерують 62% коментарів на Facebook. Вони мають велике коло впливу і великий мережевий ефект. Ці факти, в поєднанні з ексклюзивним характером приватних продаж (кожен член повинен бути запрошеним вже існуючим членом) формують соціальний ефект покупок. Споживачі самостійно вже не купують. Вони діляться підказками, коментують свої останні покупки, запрошують приєднуватися членів свого кола і дуже швидко ви, як власник такого магазину, отримуєте ефект «чорної п’ятниці», коли сайт, флеш-продажі і продукція просуваються самими покупцями.

Приватні продажі є маркетинговою платформою. Вони є потужним засобом для комунікації, які дозволяють користувачам обертатися навколо визначеного типу товарів і розділяти всій ентузіазм з учасниками кіл. Оскільки пропонується багато унікальних товарів, а керування системою доставки може бути далеко не простим завданням і до того ж продажі генеруються на короткі терміни, то і платформу для реалізації таких продаж слід реалізовувати, застосувавши тільки найкращі технології.

Private Sales Script v2.0

Покращений Private Sales Script v2.0 для Інтернет-магазину приватних продажів є кращим рішенням для вашого закритого електронного магазину, який дозволяє організовувати роботу з різними цільовими аудиторіями і випробувати роботу якого (тестуючи демо-версію Магазину приватних продажів) ви можете в будь-який зручний для вас час. Для отримання детальнішої інформації про роботу скрипту пишіть нам.

Автор Наталія

Опубліковано:
14/07/2016
Схожі публікації: