Гру
27

Інтернет-магазин тільки для учасників – новий рівень в e-commerce.

Автор: Наталія

Інтернет-магазин тільки для учасників (members only)Портфоліо ВебСвіт-у поповнилося новою розробкою – інтернет-магазином тільки для учасників (members only) – BagObsession.com.

Саме таким рішенням розвиває свій бізнес західна компанія, впроваджуючи новий (на теренах ua- та ru-нету) та цікавий спосіб залучення клієнтів і, як наслідок, збільшення продажів.

Магазин працює на безкоштовній e-commerce платформі Magento на базі модулів, розроблених нашими програмістами, чим було суттєво зменшено бюджет проекту. (Подібне рішення Magento пропонує у своїй, недешевій, версії  Magento Enterprise).

Що ж таке приватні продажі і чим вони такі корисні?

Інтернет-магазини для зареєстрованих користувачів беруть штурмом світ електронної комерції. Надаючи ексклюзивний контент, private sales стимулюють покупців, пропонуючи супер пропозиції впродовж обмеженого часу.

Відмінністю магазину для учасників від звичного створення інтернет-магазину є обмеженість доступу до контенту. Новачкам на стартовій сторінці надається можливість створення облікового запису і тільки зареєстрованим учасникам, які авторизувалися, доступна повна інформація про товари, послуги, сервіси і створюється власний рахунок.

Завдяки веб-сайтам з реалізацією приватних продаж можна використовувати динамічні функції формування екстрених повідомлень, надання знижок тільки для учасників сайту, здійснювати покупку за запрошеннями. Учасники інтернет-магазину можуть створювати та надсилати запрошення для своїх друзів, за що отримують матеріальну винагороду. Управління запрошеннями організовано з підтримкою звітів, які надають інформацію про кількість відправлених, прийнятих запрошень та таких, які увінчалися покупкою.

Зареєстрованим користувачам інтернет-магазину надається доступ до перегляду категорій, цін і можливості купівлі товару. Для кожної події продажу задається дата початку і завершення реалізації товару. Розклад подій можна формувати заздалегідь, і клієнти зможуть переглядати інформацію про продукцію і дату її реалізації, не маючи можливості придбати товар до початку події. Таймер, що відраховує час до початку продажу, може бути доданий до категорії або до сторінки продукту. Також надано можливість зворотного відліку часу для підвищення продажів.

Даний підхід – ідеальне рішення для веб-власників, адже кількість потенційних покупців швидко збільшується завдяки їм же. І клієнтам цікаво та вигідно рекламувати Вас.

Тож не зволікайте, впроваджуйте інновації в ваш бізнес вже сьогодні.

Автор Наталія

Опубліковано:
27/12/2014
Схожі публікації: