Кві
02

Чому ваш бізнес повинен стартувати в Інтернеті

Автор: Наталія

Чому ваш бізнес повинен стартувати в ІнтернетіНалагоджений бізнес, який не підтримується в Інтернеті щодня втрачає свій потенційний дохід. Деякі компанії не наважуються вийти на ринок електронної комерції через плутатину в процесах діяльності в он-лайн або ж через хибні уявлення про підтримку веб-сайту електронної комерції. Однак досягнення в розробці програмного забезпечення зробило можливим початок бізнесу в Інтернеті із задіянням мінімуму ресурсів.

Сьогодні вже не обов’язково власнику ресурсу електронної комерції володіти глибокими технічними знаннями чи користуватися послугами такої людини. Це завдання сьогодні перекладено на платформу електронної комерції. З запуском сайту, який реалізовує електронну комерцію перед налагодженим бізнесом відкриваються нові горизонти.

Чому ваш бізнес повинен стартувати в Інтернеті

Запускайте новий веб-сайт електронної комерції  вже сьогодні

Старт нового сайту електронної комерції розширить число потенційних клієнтів вашого бізнесу. Кожному, хто шукає в он-лайні продукцію, яку бажає придбати, доступні веб-сайти. Це означає, що невеликий магазин, відвідувачами якого є лише мешканці містечка, зможе суттєво розширити кількість своїх клієнтів. Продукція може бути доставлена у будь-куди в межах країни, а для залучення трафіку для інтернет-вітрини  запропоновані певні стимули. Часто ретельно зорганізований он-лайн бізнес слугує засобом обслуговування клієнтів з інших країн.

Правильний вибір програмного забезпечення для організації сайту електронної комерції є гарантом збільшення обсягу продаж після запуску бізнесу в Інтернеті. Платформа електронної комерції може працювати 24 години на добу, не потребуючи постійного обслуговування та контролю. Відвідувачі сайту зможуть зробити замовлення, навіть якщо магазин закритий. Це означає, що такий веб-сайт збільшуватиме ваш прибуток не впливаючи витрати. Єдиною щомісячною платою є вартість хостингу, яка не залежіть від кількості відвідувачів веб-сайту. В подальшому, затрати на бізнес можуть зменшуватися через організацію доставки третіми особами і надання послуг, які автоматизують значну частину процесу.

Прямий маркетинг

Сайт електронної комерції є одночасно ефективним і недорогим маркетинговим засобом. Сайт для бізнесу слугує засобом прямого маркетингу, який використовується як для залучення нових клієнтів так і для інформування існуючих про продукцію, продажі та послуги, які пропонуються фірмою. Кампанії e-mail-маркетингу, щотижневі дописи у блозі і розсилки не потребують великих коштів для реалізації, але результат повністю покриває інвестиції. Також веб-сайт електронної комерції забезпечує зручний канал взаємозв’язку з клієнтами. Клієнти в будь який момент можуть надіслати повідомлення про проблеми з продукцією чи про платіжні  колапси, що пришвидшує їх вирішення та підвищує якість обслуговування.

Користувацькі дані

Власники традиційного магазину майже нічого не знають про клієнтів, які найбільше зацікавлені в їх продукції. Основною перевагою сайту інтернет-магазину є можливість вивчення потреб та вподобань своїх відвідувачів та клієнтів. Ці дані є цінним джерелом інформації, які визначають що саме шукають відвідувачі, як вони знаходять продукцію, яку ви пропонуєте та хто найбільше цікавиться вашою продукцією. Сайт дозволить вам ближче познайомитися зі своєю аудиторією, що забезпечує можливість результативно спланувати нові пропозиції, що позитивно вплине на прибутки.

Отож, не зволікайте замовляйте інтернет-магазин та активно розвивайте свій бізнес і в он-лайн просторах.

Автор Наталія

Опубліковано:
02/04/2016
Схожі публікації: