Лют
26

Ідеальний е-mail для сайту на WordPress

Автор: Наталія

Ідеальний е-mail для сайту на WordPressЯкий би ви сайт не розробляли, його успіх залежатиме і від організації взаємодії з аудиторією. І одним з найефективніших інструментів підтримки сайту та контакту з відвідувачами є “старенький” e-mail.

Для більшості  сайтів на WordPress система  електронного листування організована типово. Проте WordPress містить просту у використанні розширювальну функцію гнучкого управління електронними листами вашого веб-сайту. Чому б цим не скористатися і не порадувати відвідувача власним дизайном e-mail-у.

Щоб створити свою унікальну систему розсилки e-mail необхідно виконати наступне:

  1. Створити хороший і зручний у використанні шаблон для електронної пошти
  2. Модифікувати функцію поштової системи під використання нового користувацького шаблону
  3. Змінити текст за замовчуванням, деяких електронних листів
  4. Створювати власні шаблони для електронних листів відповідно до певних подій, щоб здійснити розсилку е-мейлів користувачам.

Як WordPress надсилає листи?

WordPress має зручну вбудовану функцію wp_mail (), в якій реалізовано основні елементи надсилання e-mail. Вона може опрацьовувати майже все, що ви кидаєте на неї від користувацьких HTML листів до модифікацій поля «From». WordPress сам використовує цю функцію і ви також можете використовувати її через WordPress-сівські АРІ елементи “Hooks”. Детальніше про ці можливості в WordPress можна почитати тут.

“Hooks” дозволяють додавати свої власні функції у WordPress без зміни основних файлів.  Які саме “нooks” та як і де їх найкраще використовувати радить Daniel Pataki у своїй роботі Create Perfect Emails For Your WordPress Website.

Якщо Вас цікавлять додаткові можливості WordPress тільки в готовій  реалізації, звертайтеся, допоможемо.

Автор Наталія

Опубліковано:
26/02/2015
Схожі публікації: