Лют
22

Безкоштовні і якісні ресурси веб-іконок

Автор: Наталія

Безкоштовні і якісні ресурси веб-іконокОтже, ви починаєте проектування вашого сайту і плануєте включити розділи чи додатки, такі як фотогалерея, база знань, корзина і т.д. Чи розглядали ви можливість використання іконок у вашому дизайні? Вони є необхідним способом організації візуального посилання, який покращить навігацію вашого сайту (в комбінації з описовими назвами) завдяки впізнаним зображенням, що ідентифікують розділи чи додатки.

Ще однією перевагою використання іконок є те, що їх можна отримати безкоштовно. Є багато он-лайнових бібліотечних ресурсів високоякісних іконок. Ви також можете і придбати користувацькі іконки чи створити їх самостійно.

Так чому б не підвищити юзабіліті і дизайн вашого сайту одночасно?

10 ресурсів безкоштовних бібліотек іконок

Пошуковик іконок

Пошуковик іконок

Це пошукова система символів, яка здійснює пошук серед більше як 140 000 іконок чи переглядає майже 700 різних наборів іконок.

Набір вільних іконок від Function Design Studio
Іконки від Function Design Studio
Це набір з 128 вільних глянцевих іконок розміром 48 ?48 пікселів від Function Design Studio.

Вільні іконки для Web-у
Вільні іконки для web-у
База даних більш як 20 000 безкоштовних високоякісних іконок для Windows, Mac і Linux. Але при їх використанні в комерційних цілях прийдеться заплатити.

Іконки для вільного скачування
Іконки для вільного скачування
Інша велика база даних високоякісних іконок для Windows, Mac і Linux, які можна використовувати безкоштовно для себе і в комерційних цілях.

Іконки від Творчої свободи в для Windows 7

Іконки від Творчої свободи в для Windows 7
Веб-дизайнерська компанія Creative Freedom безкоштовно пропонує завантажувати їх «Мерехтіння», бібліотеку іконок для Windows 7.

“Закодований” Набір іконок від Smashing Magazine

“Закодований” Набір іконок від Smashing Magazine

Безкоштовний набір функціональних іконок від Smashing Magazine 25 високоякісних іконок в діапазоні від 512 ?512 пікселів до 32?32 пікселів, які були розроблені веб-розробниками.

“SocialShift” набір іконок iShift-а
 “SocialShift” набір іконок iShift-а

Безкоштовний набір іконок, розроблений Мануелем Лопесом для iShift включає 246 іконок соціальних мереж/медіа в PNG форматі.

Престижний набір іконок від Webdesigntut+’s

Престижний набір іконок від Webdesigntut+’s

Web Design Tut+ пропонує 51 набір професійних веб-іконок розмірністю 32?32 пікселів, які можуть бути використані як в особистих та і в комерційних цілях.

Дитячі іконки

Дитячі іконки

Підбірка іконок дитячих іграшок і одягу. Вільнодоступні, формату ai, tif, jpeg.

Яскраві і цікаві іконки від WM-WEB

Яскраві і цікаві іконка від WM-WEB

Ресурс WebMaster пропонує великий набір яскравих і цікавих іконок, які можна використати для оформлення вашого сайту. Вільнодоступні іконки подані у форматі ICO і PNG.

Автор Наталія

Опубліковано:
22/02/2015
Схожі публікації:

  • http://funivan.com/ Funivan

    Іконфіндером користуюсь уже дуже довго. класнийсервіс 😉