Січ
11

Magento – популярне рішення для розробки інтернет-магазинів

Автор: Наталія

Magento - рішення для розробки інтернет-магазинуІнтернет – місце найбільшого скупчення інформації про більшість подій та явищ, які відбуваються навколо. Він переповнений інформацією з усіх сфер діяльності людини, і в першу чергу тієї діяльності, що веде до економічного зростання. Торгівля в інтернеті є не тільки популярний явищем але і досить ефективним.

Інтернет є вигідною платформою для комерції, оскільки тут кожен має можливість вільного доступу до товарів та послуг, а інтернет-магазин не потребує таких численних затрат, як звичайний.

Розробка інтернет-магазину – один з найпопулярніших напрямків роботи веб-розробників. У цій сфері сьогодні запропоновано багато рішень, одне з яких від компанії Magento.

Magento ? це веб-додаток електронної комерції з відкритим кодом, який почав свій розвиток з 31 березня 2008 р. Magento поширюється згідно з Open Software License (OSL 3.0) і є однією з найпопулярніших відкритих систем для організації систем електронної комерції в Інтернет: на цій платформі розроблено більше 100 тисяч інтернет-магазинів, сторонніми розробниками написано більше 2 000 розширень, спільнота проекту складає близько 375 тисяч учасників, код платформи завантажено більше понад 2,5 млн. разів, через системи на базі Magento в минулому році було продано товарів на 25 мільярдів доларів.
Сьогодні Magento пропонують свої рішення як для торгових підприємств, та і для розробників систем електронної комерції.

Основна продукція компанії:

  • Magento Community – безкоштовна, open source платформа, призначена для провідних розробників та технічних ентузіастів, які вирішують завдання розробки інтернет-магазину самостійно (тобто для нас). Качаємо Magento, качаємо XAMPP Lite, налаштовуємо XAMPP Lite, замінюємо libmysql.dll, запускаємо XAMPP Lite, створюємо базу даних, встановлюємо sample data, встановлюємо Magento, знайомимося з документацією і програмуємо, програмуємо, програмуємо.
  • Magento Professional – платформа для малого бізнесу, який використовує рішення Magento і потребує виправданого продукту з додатковими функціями, які не передбачені в Magento Community.
  • Magento Enterprise – готове для використання рішення електронної комерції для підприємств довільного масштабу, що передбачає повну розробку інтернет-магазину і його підтримку.

Детальніше познайомитися з Magento можна тут.
Знайомимося, визначаємося і заробляємо. А ми вам допоможемо.

 

Хочете дізнатись про послугу “розробка інтернет-магазину“?

Автор Наталія

Опубліковано:
11/01/2015
Схожі публікації: