Січ
09

Цікава ідея як основа створення сайту

Автор: Наталія

Цікава ідея як основа для створення сайтуДинаміка росту кількості сайтів сьогодні перевищує збільшення чисельності користувачів Інтернету. Тому розробка сайтів тільки за правилами “яким повинен бути сайт” не завжди збільшить вашу аудиторію. Створення сайту – це також креативний процес, результатом якого має бути певна унікальність: чи в підході до реалізації, чи в способі представлення, чи в ідеї для розробки…

Пропонуємо вам підбірку цікавих, незвичних і трохи дивних сайтів, які подають відому інформацію чи пропонують певний продукт/послугу, але по іншому…

 

Humanclock— годинник з тисячі фотографій

Година кожному з нас асоціюється з набором цифр, які ми звикли бачити на циферблаті годинника, моніторі мобільного пристрою чи ПК, а американець Крейг Гіффен пропонує за часом слідкувати з свого сайту. Ресурс пропонує незвичайний годинник, який щохвилинно показує нову фотографію, яка повідомляє точну годину. Це може бути просто фото годинника чи таблички з цифрами, дорожній вказівник, картинка і т.д. Для кожної хвилини (а їх в добі аж 1440) можна знайти і декілька фотографій.

Humanclock— годинник з тисячі фотографій http://www.humanclock.com/

 

Soyouwanna – ви щось хотіли?

Ви хочете отримати ліцензію пілота, навчитися говорити з ірландським акцентом, а може вас турбує похмілля і ви не знаєте як цьому зарадити. Тоді вам сюди. Сайт який надасть відповіді на всі ваші запитання.

Soyouwanna – ви щось хотіли?

http://www.soyouwanna.com/

 

Evolutionofweb – еволюція вебу

Інтернет – найбільший винахід людства. За короткий час він став невід’ємною частиною нашого життя. Нові технології, нові браузери – коли і як це було?
Сайт – Еволюція Веб пропонує в інтерактивній формі прослідкувати за історією розвитку Інтернет, переглянути скріншоти інтерфейсів всіх популярних браузерів минулого і сьогодення, ознайомитися з технологіями, які роблять Веб кращим..
На сайті представлено інтерфейси всіх версій браузерів з початку їх існування. Цікаво спостерігати за процесом їх зміни. І тільки Google Chrome за 13 версій майже не змінював інтерфейс.

Evolutionofweb – еволюція вебу http://evolutionofweb.appspot.com/

 

Intpostage – подарунок від випадкового жителя планети

Мріяли коли-небудь отримати подарунок від живого китайця? Така можливість є в кожного відвідувача сайту intpostage.com. Нова ідея – гідне доповнення до звичного посткросінгу – коли крім листівки учаснику може прийти унікальний подарунок від випадкового жителя планети Земля.

Все дуже просто: заходьте, реєструєтеся, пишіть реальні дані і починаєте чекати. Для прискорення процесу доведеться відправити один-два подарунки якомусь африканцю, щоб натомість отримати щось надзвичайне.
Скільки відправите Ви – рівно стільки і отримаєте. Відправляючи подарунки в далеке зарубіжжя Ви отримуєте стовідсоткову гарантію того, що відповідь рано чи пізно прийде. АЛЕ! З абсолютно несподіваної країни.

Intpostage – подарунок від випадкового жителя планети http://intpostage.com/en/about

 

Whichbook – за настроєм

Хочеться щось почитати? З чого ж почати вибір? Які автори популярні сьогодні, який жанр по духу? Яку ж книгу обрати вам порадять на whichbook. А порадять зважаючи на ваш настрій. Визначте за допомогою шкали рівень свого емоційного стану і насолоджуйтесь пізнанням!

Whichbook - за настроєм http://www.whichbook.net

 

BallDroppings – мелодія кульок для настрою

Попрацювали, почитали, варто і відпочити. BallDroppings – це простенька, але захоплююча гра. Її Java-версія займає перше місце по популярності серед креативних веб-додатків, розміщених на сайті Chrome Experiments. Суть гри полягає в тому, щоб підставляти під падаючі зверху кульки довільні лінії. Падаючи, кульки відскакують від ліній, видаючи певний мелодійний звук. Сила та тривалість звуку залежить від швидкості падіння кульки. В процесі гри можливе керування силою гравітації та частотою падіння кульок.

BallDroppings - мелодія кульок для настроюhttp://balldroppings.com/js/

 

Pottermore – інтрига місяця

Ще один метод зацікавити вашим сайтом – заінтригувати. Так і роблять у Pottermore. Десь ще в середині літа в мережі почали сурмити про досить інтригуючий проект. Сама Джоан Роулінг розповіла про старт проекту Pottermore, де всякого роду фанатські активності будуть пов’язані з «Унікальним досвідом читання».

Останнє, звісно ж  заінтригувало найбільше. Днями на сайті з’явилося оновлення про те, що вільна реєстрація ось-ось почнеться. Те, що вдалося відкопати в рідкісних відеороликах: безліч арт-дизайну, міні-ігор, соціальної активності і всього того,що ми десять років тому читали, але вже в новому світлі.
З нетерпінням чекаємо відкритої реєстрації і чергового нападу ностальгії.

Pottermore - інтрига місяця http://www.pottermore.com/


Отож, генеруйте ідеї, а наша веб-студія допоможе їх реалізувати.

 

Автор Наталія

Опубліковано:
09/01/2015
Схожі публікації: