Січ
03

Найкраще для програмістів і веб-дизайнерів

Автор: Наталія

Веб дизайнери та програмістиПрограмування (в тому числі і розробка сайтів) – це творчий процес пояснення комп’ютеру, як вирішити певне завдання. Пояснюють – програмісти, різними методами і на різних мовах. І пояснювати (програмувати) зовсім не скучно, скоріше навпаки. Можна такого напрограмувати…

Результат програмування залежить від розумової пам’яті та логіки кожного програміста, тому кожен програміст повинен часто оновлювати свій інформаційний ресурс та розвивати логіку, бажано щоденно. І для поповнення інтелектуального багажу пропонуємо Вам п’ятірку найкращих сайтів світу з програмування.

Ось наш top 5 programming sites:

1. Stack overflow

Веб-сайт працює у форматі «Питання-відповідь» для вирішення запитів кожного. Це ресурс відсортованих питань&відповідей в порядку їх надходжень чи користувацького рейтингу. Просто поставте ваше запитання Stack overflow-у і за декілька хвилин отримаєте відповідь від учасника спільноти розробників ПЗ світу.
Stackoverfrlow- Q&A for professional and enthusiast programmers

Перевірити: stackoverflow.com


2. Code project

Великий безкоштовний ресурс взаємопов’язаних навчальних посібників з програмування, новин, статей, рекомендацій обговорень та фрагментів програмного коду мовами Perl, C + +, ASP.NET, Java, PHP, VB.NET, HTML і ін. При реалізації проектів різної складності, в тому числі і розробці сайтів, загляньте сюди. Не пошкодуєте.
Code project - Your Development Resource
Перевірити: codeproject.com


3. EggHeadCafe

“EggHeadCafe – глобальна спільнота розробників ” допоможе Вам розробити безперебійний мережевий додаток, покращити свої знання читаючи статті та отримати бонуси за відповіді.
Сайт надає ресурси для різних мов програмування, таких як ASP.NET, VB.Net, SQL Server, Java, C# і інші..
EggHeadCafe - Community Of Developers
Перевірити: eggheadcafe.com


4. W3Schools

Один з найбільш популярних веб-сайтів у світі для вивчення довільних мов програмування веб-додатків. Цей ресурс є першим в п’ятірці саме для початківців. Сайт надає зручний список команд, теги і функції для HTML, CSS, PHP, ASP.NET, XHTML, Java і т.д. Велика кількість підручників, прикладів реалізації, фрагментів програмного коду та цікавих новин і результатів статистики використання ПЗ користувачами Інтернет є корисним інформаційним ресурсом в процесі розробки сайтів.

w3schools - Online Website Builder
Перевірити: w3schools.com


5. Tutorialized

Цей сайт містить тисячі підручників для вивчення більшості мов програмування. Також містить підручники для вивчення Photoshop and 3D програмного забезпечення. Веб-ресурс є корисним, якщо ваше хобі – розробка сайтів, інтернет-магазинів, логотипів чи веб-дизайн.
Photoshop Tutorials and Flash Tutorials
Перевірити: tutorialized.com

Отож читайте, програмуйте, розробляйте веб-сайти і не забувайте ділитися своїми знаннями.

Автор Наталія

Опубліковано:
03/01/2015
Схожі публікації: