Січ
01

Що таке розкрутка сайту і для чого вона потрібна?

Автор: Наталія

Просування та розкрутка сайтуВи вирішили розширити свій бізнес? Начитавшись крилатих виразів  Біла Гейтса про бізнес і Інтернет, все ж таки відважилися збільшувати коло своїх клієнтів через глобальну мережу.

З чого ж розпочати створення сайту?

Погугливши, знайшли веб-студію, яка втілить в реальність вашу ідею (розробить інтернет-магазин, орендує хостинг, наповнить контентом) і … чекаєте на клієнтів.
Чекаєте день, чекаєте тиждень, а їх все немає і немає.

Що таке? Чому ніхто не заходить, нічого не купує? А може варто розпочати розкрутку сайту? Адже завдання кожного інтернет-магазину – розказати якнайширшій аудиторії про свою продукцію, про бізнес, тим самим знайшовши покупців і партнерів по бізнесу.

Але, що ж таке та розкрутка сайту і з чого її починати?

Розкрутка сайту (пошукове просування сайту) – це робота над відвідуваністю і розміщенням ресурсу в перших рядах у пошукових системах, таких як Google, Yahoo, Yandex…
Розкрутити означає прорекламувати, збільшити тІЦ-и і PR-и сайту.  Основні показники якості розкрутки – кількість залученої аудиторії та точність її визначення. Для збільшення відвідуваності необхідно досягнути того, щоб ви розмістилися хоча б, для початку, в першій десятці результатів, що видають пошуковики.  Опинившись там, Ви станете більш популярними. Цілком зрозуміло, що відвідуваність і позиція у пошуковій системі тісно взаємопов’язані, а все це і називається пошукова оптимізація та розкрутка сайту або SEO.

Розкрутити сайт можна двома способами – платно і безкоштовно. Платно можна виконати розкрутку сайту і почати заробляти на ньому вже достатньо швидко, а безкоштовна розкрутка сайту – це поступовий і тривалий процес.

Тому вибір залишається за вами.

 

Якщо у вас з’явились запитання або ви хочете дізнатись про послуги пошукової оптимізації та розкрутки сайту –

Автор Наталія

Опубліковано:
01/01/2015
Схожі публікації: