Кві
08

Скрипт приватних продажів, як засіб реалізації сайтів тільки для учасників

Автор: Наталія

Скрипт приватних продажЗакриті шопінг клуби, також відомі як магазини приватних продажів або ж тільки для учасників (Membership Website), вперше з’явилися в Європі всього декілька років тому. Ця інноваційна форма он-лайн комерції у 2001 році зародилася у Франції з Vente-privee.com, а вже сьогодні аналітики fashion-ринку говорять про подібні клуби, як про нову модну тенденцію, яка захоплює світ.

Сайти магазинів приватних продажів вже сьогодні пропонують широкий спектр товарів і послуг: одяг, аксесуари, подарунки, подорожі, туристичне спорядження і навіть продукти харчування.

Суттєвою особливістю сайтів приватних продажів є обов’язкове членство всіх покупців, яке може бути як платним так і безкоштовним, вільним (звичайна реєстрація на сайті) або тільки за запрошенням, також вам можуть запропонувати оформити підписку на певний термін.

Сайти приватних продажів надзвичайно популярні серед відомих брендів. Все більше і більше клієнтів віддають перевагу он-лайн покупкам в таких магазинах, як Gilt, Rue La La, HauteLook, ModnaKasta, LeBoutique та ін. Ці магазини пропонують у короткий термін (зазвичай продажі тривають від 1 до 3 днів) придбати товар популярних брендів зі значними (до 70%) знижками.

Для прикладу, bagobsession.com – інтернет-магазин тільки для учасників, який пропонує дизайнерські сумки для чоловіків та жінок найпопулярніших французьких, італійських та американських дизайнерів. Більшість сайтів приватних продажів мають і мобільні версії, що надає можливість кожну вільну хвилину використати для покупки з максимальною знижкою.

Private Sale site

Ключові елементи приватних продажів

Сайти приватних продажів базуються на:

  • імпульсних покупках, реалізацію яких досить складно було організувати в інтернеті, але за рахунок продажів зі значними знижками і обмеженою кількістю товарів незапланована вигідна покупка здійснюється все частіше і частіше;
  • практично безвитратному залученні клієнтів, завдяки моделі запрошень;
  • створенні бази лояльних покупців, які щодня і приблизно в один час повертаються на сайт;
  • продажах надлишку товарів без втрати репутації бренду.

Що включає сайт приватних продажів?

Крім основних модулів типового інтернет-магазину (каталог продукції, профілі користувачів, пошук, організація замовлення та доставки), сайти приватних продажів, як правило, також включають модулі:

  • організації запрошення;
  • налаштування та керування режимами продажів за таймером;
  • організації нагород та кредитів;
  • надсилання інформаційних бюлетенів;
  • бронювання.

Функції пошуку сайти приватних продажів не пропонують, оскільки їх метою є організація розглядування вітрини магазину для стимулювання прийняття рішення про покупку (хороша ціна, мало часу, відомий бренд тиснуть на покупця). Проте більшість сайтів пропонують різні фільтри для товарів, які зацікавили, такі як розмір, колір і т.п.

Яке програмне забезпечення для приватних продажів обрати?

Для того, щоб створити сайт приватних продажів спершу потрібно вибрати відповідне програмне забезпечення. В інтернеті пропонується немало рішень, кожне з яких має свої плюси і мінуси. Суттєвим недоліком більшості систем є те, що жодна не пропонує повністю готового рішення приватних продажів, яке можна завантажити, встановити, налаштувати і використовувати без сплати щомісячної підписки.

Одним з повних рішень систем тільки для учасників є скрипт приватних продажів (Sample Sales Script for Membership Website) від Plumrocket Inc. Дане програмне рішення забезпечує все необхідне для успішної організації сайту приватних продажів, а саме реєстрацію за запрошеннями, можливість створення на надсилання запрошень, налаштування часу та інших параметрів продажу продукції, формування системи бонусів, нагород та кредитів для vip-клієнтів, розсилання покупцям чи групам покупців повідомлень про майбутні акції, організацію бронювання.

Просте і зрозуміле управління забезпечується веб-додатками та розширеннями від Plumrocket Inc. на базі Magento.

На сьогодні, приватні продажілідери електронної комерції. Приєднуйтеся до лідерів.

Автор Наталія

Опубліковано:
08/04/2015
Схожі публікації: