Чер
02

Новий старт сайту nyhabitat.com

Автор: Наталія

Новий старт сайту nyhabitat.comРаді повідомити про успішне завершення чергового великого і тривалого проекту nyhabitat.com, з чим ми себе вітаємо.

Компанія New York Habitat є унікальною, адже розробила і впровадила власний підхід для забезпечення комфортних умов проживання подорожуючих у Парижі, Лондоні, Нью-Йорку та півдні Франції. Свою долю до унікальності вніс і Вебсвіт: оновивши веб-ресурс компанії, чим забезпечив зручність роботи персоналу та клієнтів компанії.

Свою історію компанія New York Habitat розпочала ще в 1989 році. Ідея створення компанії з таким спектром послуг виникла за відсутності варіантів вибору житла для мандрівників, які бажають комфортно проживати в умовах, близьких до домашніх, під час ділових чи туристичних подорожей. В 1996 році було відкрито французький філіал компанії, а вже на наступний рік відкрито перше представництво компанії в мережі Інтернет.

Ось так виглядав їх перший сайт.

Сайт Nyhabitat у 1997 році
Компанія розвивалася, змінювався і її сайт, додавалися нові функціональні можливості, але кардинальних змін помітно не було… До співпраці з нами.

Плідна робота розробників компаній Plumrocket і ВебСвіт, від 4 до 50 тестерів на різних етапах розробки, nyhabitat.com, top-seo-компанії з Чікаго, всіх агентів і працівників компанії New York Habitat принесла свої результати.

І ось такий New York Habitat сьогодні.

Сайт Nyhabitat сьогодні

Новий легкий приємний дизайн, нова зручна структура, швидка система пошуку квартир, простий інтерфейс керування квартирами для власників, інтранет система для організації роботи персоналу компанії. І просто цікавий проект.

Дякуємо за співпрацю компаніям Plumrocket, New York Habitat і всім працівникам ВебСвіт-у.

Автор Наталія

Опубліковано:
02/06/2015
Схожі публікації: