Січ
23

Розробка інтернет-магазину як вимога успішного бізнесу вже і для українців

Автор: Наталія

Розробка інтернет-магазину, створення інтернет-магазину«Електронна покупка більше не є таємницею для українців». Цей висновок зроблено агентством Genius за результатами дослідження українських користувачів Інтернету. Всі респонденти, які брали участь в дослідженні знають, що таке інтернет-магазин і більше половини українських інтернет-користувачів здійснювали покупки в мережі набагато частіше, порівняно з 2009 роком. А це свідчить про якісний ріст потенційного інтернет-клієнта і потреби у створенні інтернет-магазинів для забезпечення всіх видів бізнесу.

За результатами досліджень понад 50 відсотків респондентів, які чули про електроні закупівлі, вважають, що online покупка набагато дешевша ніж offline. Ще однією перевагою купівлі в Інтернеті для опитуваних є можливість заощадження часу. Тим не менше, інтернет-магазини, як і раніше, асоціюються з ризиком, але меншою аудиторією, порівняно з попереднім дослідженням. Також менше людей, ніж в 2009 році, вважають покупки через сайт складними. І це може бути причиною неодноразових покупок, адже 4 з 5 інтернет-покупців вказали, що здійснювали online покупки більше як один раз.

Найбільш важливим фактором при прийнятті рішення щодо покупки для українця є висока якість продукції. Кожен п’ятий респондент розраховує, що шопінг дозволить йому приємно провести час. Варто зауважити, що в даний час українські інтернет-користувачі більше економлять, порівняно з 2009 роком.

Респонденти вважають за краще купувати товари в інтернет-магазинах, а не на інтернет-аукціонах і найпопулярнішим інтернет-магазином вважають rozetkу, за якою слідують кілька менш впізнаних конкурентів. Щодо інтернет-аукціонів, то найвідомішими для українців є eBay і aukro.ua.

Український ринок електронної комерції перебуває в стадії динамічного розвитку. Більш як 2/3 інтернет-користувачів зізналися, що їх досвід online покупки не перевищує 2 роки. Online ринок і далі продовжує залучати нових споживачів, отже має великий потенціал до зростання. Підтвердженням цього є той факт, що майже 70 відсотків респондентів, які не мають досвіду покупок через Інтернет, розглянули б можливість такої покупки в майбутньому.

А ваш бізнес вже є в Інтернеті?

Не зволікайте, випереджайте вимоги сучасного ринку, замовте вже сьогодні свій інтернет-магазин.

Автор Наталія

Опубліковано:
23/01/2015
Схожі публікації: