Кві
29

Порівняй і вибери найкраще… з pricetag.com.ua

Автор: Наталія

Порівняй і вибери найкраще з pricetag.com.uaКожен з нас щодня щось купує. Дрібні покупки не займають багато ні часу, ні зусиль і залежать від звички (бо я там завжди купую), зручності (поруч з домом), настрою і т.д. Купівлю товару тривалого використання чи для домашніх, чи для комерційних потреб зазвичай завчасно планують, проаналізувавши ряд пропозицій перед остаточним вибором.

І з ростом популярності купівель через Інтернет серед українців, вибір все більше здійснюється через сайти інтернет-магазинів. Кінцеве рішення про покупку залежить від ряду чинників – ціни, акційних знижок, рекомендації друзів чи знайомих (як товару, так і магазину, який пропонує товар), умов і способів оплати та доставки товару, гарантій і т.п. І купуємо зазвичай тоді, коли переглянули кільканадцять пропозицій n-ної кількості інтернет-магазинів для підбору необхідного товару і оптимальних умов оплати і доставки.

І скільки часу ви на це затрачаєте?

Звичайно менше, як для звичайної покупки, але не мало. А для пришвидшення пошуку товару в українських інтернет-магазинах ви можете скористатися новою розробкою компанії Веб Світ, каталогом сучасної електроніки, побутової техніки, і інших видів товарів і послуг ринку України – PriceTag.com.ua.

PriceTag.com.ua

PriceTag допоможе кожному споживачу отримати вільну і неупереджену інформацію про продукти, товари, послуги чи продавців перед тим, як прийняти остаточне рішення про покупку.

В PriceTag.com.ua покупці можуть без зволікань знайти і порівняти сотні унікальних продуктів і послуг, які відповідають наступним категоріям: аудіо-, відео-, фото- та комп’ютерна техніка; побутова техніка; оргтехніка, телефонія; техніка для дому та офісу, автомобільна електроніка та акустика; спортивні товари та ін.

На веб-сайті також надано можливість переглянути пропозиції магазинів і порівняти подану ними інформацію, переглянути оцінки товарів і послуг інших покупців, що дозволить знайти правильний продукт від правильного продавця за найоптимальнішою ціною.

Отож, запрошуємо продавців безкоштовно розмістити прайс-листи своєї продукції на сервері та покупців здійснити мудрі і корисні покупки за оптимальною ціною.

Автор Наталія

Опубліковано:
29/04/2015
Схожі публікації: