Бер
18

Як обрати найкращого провайдера web-хостингу?

Автор: Наталія

Провайдер web-хостингуДля того, щоб ваш сайт був доступний в Інтернет 24 години на добу, його необхідно розмістити на дисковому просторі довільного хостинг-провайдера, який постійно підключений до Інтернет.

Хостинг – оренда дискового простору у хостинг-провайдера для розміщення вашого сайту.
Веб-хостинг (чи віртуальний хостинг) – це розміщення веб-сайтів на серверах хостинг-провайдера і набір послуг підтримки апаратного і програмного забезпечення. При цьому провайдер бере на себе відповідальність за належне функціонування сервера, забезпечує своєчасне оновлення програмного забезпечення. До послуг хостингу зазвичай входить і служба підтримки.

Розрізняють платний і безплатний хостинг. Безплатний хостинг підходить і основному для простих сайтів. Для середніх і великих сайтів необхідний платний хостинг.
За кількістю компаній, які пропонують послуги веб-хостингу, Україна посідає 34 місце (168 компаній) у світовому рейтингу (за даними webhosting.info станом на 5.12.11 р.).

Хостинг компанії
Як серед такої кількості вибрати провайдера, який би забезпечував надійну, постійну і швидку роботу сайту? Для правильного вибору необхідно провести невелике дослідження, і дізнатися про провайдера наступне:

  • Як довго він на ринку? Вибирайте тільки такого провайдера, який вже тривалий час на ринку. Не варто лакомитися на недорогі пакети нових провайдерів.
  • Які види безпеки забезпечуються? Якщо вам необхідно передавати конфіденційні дані, банківські реквізити для прикладу, то важливим є вибір провайдера, який забезпечує 100% безпеку. Обирайте провайдера який пропонує такі системи безпеки як брандмауери, антивірусне і антишпигунське програмне забезпечення.
  • Як забезпечується робота з клієнтами? Надійні компанії пропонують відмінне забезпечення послуг для своїх клієнтів. Виберіть ту компанію, яка пропонує послуги 24/7/365 днів без перерви.
  • Скільки місця на диску надають? Зверніть увагу на об’єм дискового простору, який пропонує компанія. Обирайте ту кампанію, яка пропонує необмежений дисковий простір без додаткової оплати.
  • Кому належить домен у випадку реєстрації через провайдера? Уточніть чи зможете ви забрати свій домен при переході до іншої хостинг-компанії.
  • Як провайдер повідомляє про простої сервера? Чи вказується час, причина простою, який період хостингу можна неоплачувати через простій?

Ще один прекрасний спосіб дізнатися про якість послуг хостингової компанії це пошук форумів веб-хостингів, на яких люди діляться досвідом співпраці з конкретними компаніями. Саме вивчення форумів може дати найповнішу інформацію про те як компанія працює, а не те, що обіцяє.

Отож, при виборі провайдера веб-хостингу не збувайте про рекомендації, або довірте вибір нам.

Автор Наталія

Опубліковано:
18/03/2015
Схожі публікації: