Вер
18

Розробка ефективного веб-сайту. Інфографіка

Автор: Наталія

Розробка ефективного веб-сайту. ІнфографікаПеред тим як переходити на новий дизайн сайту слід враховувати сім важливих дій, які зроблять ваш сайт більш ефективнішим і простим для користувача.

Подумайте про ці дії і проведіть «розминку» сайту.

Перед тим, як планувати новий дизайн, обирати зображення, яскраві кольори, не забудьте закласти основу для кращого результату.

Сьогодні сайти, які пропонують професійні послуги мають не тільки гарно виглядати, а вони повинні заробляти собі на життя. Для покращення можливостей сайту слід виконати наступні дії.

Розминка для веб-сайту

Розпочніть розминку з оцінки поточного сайту і ретельно проаналізуйте конкурентів. Це допоможе вам визначити, що ж слід змінити і оцінити конкуренцію, з якою ви необмінно стикнетися.

Наступною дією повинне бути «глибоке занурення» в аудиторію вашого ресурсу для того, щоб зрозуміти, що їм потрібно на вашому сайті. Це допоможе вам спланувати конверсійні заходи таким чином, щоб їх позитивно сприйняли відвідувачі та клієнти. Ця трансформація перетворює трафік веб-сайту у можливості.

Для збільшення трафіку не забудьте визначити пошукові слова і фрази, за якими ви хочете оптимізувати сайт. Пошукова оптимізація (SEO) один з найдієвіших інструментів залучення відвідувачів, який допомагає їх перетворити у потенційних клієнтів.

Далі думаємо про структуру. Головне не намагатися зміщувати все можливе. Структура повинна бути простою для розуміння і забезпечувати легкість навігації сайту. Планування ресурсу для фірм, які пропонують повний комплекс послуг є непростим завданням, зважаючи на їх матричну структуру і складні сервісні лінії. І це вже робота для досвідченого професіонала. Але якщо ви і самі вирішили взятися за таке завдання – слід добре попрацювати над картою сайту.

І на завершення – робота над контентом. Що саме повинно бути на сайті? На якій частині сторінки? Які ключові фрази повинні бути на кожній сторінці?

Така розминка для сайту підвищує його зручність, чим і приваблює користувачів, які є потенційними клієнтами.

Автор Наталія

Опубліковано:
18/09/2015
Схожі публікації:
  • немає схожих публікацій