Інтернет-магазин по-новому або тільки для учасників

23 Серпня, 2024

Ось ми і завершили черговий проект, інтернет-магазин тільки для учасників (members only) - bagobsession.com.

Чому по-новому? Особливістю магазину є можливість надавати доступу до інформації про товари та їх купівлю тільки для зареєстрованих користувачів. Такий підхід зараз є досить популярним на заході, але на теренах ua- та ru-нету подібних рішень одиниці. Магазин працює на безкоштовній e-commerce платформі Magento на базі модулів, розроблених нашими програмістами, чим було суттєво зменшено бюджет проекту.  (Подібне рішення Magento пропонує у своїй, не дешевій, версії  Magento Enterprise).

В чому перевага наших модулів для Magento? Модулі інтернет-магазину для клубу покупців дають можливість створення запрошень (invite friends module), забезпечують приватні продажі (private sales module), що передбачає обмеження доступу до каталогу і дозволяє клієнтам магазину формувати та надсилати запрошення для нових учасників по e-mail, за що вони отримують бонуси. Також у модулі реалізовано можливість задання адміністратором термінів продажу певного товару та його кількості.

Даний підхід - ідеальне рішення для веб-власників, адже кількість потенційних покупців швидко збільшується завдяки їм же. І клієнтам цікаво та вигідно рекламувати Вас.

Задумайтеся власники магазинів. Можливо Вам варто перейти на новий рівень - замовити розробку сайту?